Pollineringsveckan 2021

Surr surr pollineringsveckan 2021 15-23 Maj är igång!! 🌸🐝🌸

Hos oss hittar ni en lärorik kunskapsvandring från Pollinera Sverige utplacerad på Harplinge lantmän hela veckan.
Alla som deltar har chansen att vinna en fin tygpåse! Men kom ihåg att hålla avstånd. 🐞🐞

Den 19 maj har vi digital föreläsning för Ebba Werner om Blomrika vägkanter🌼 – kolla in evenemanget på Facebook Ekosystemtjänster i Plönninge- Harplinge Bivänner | Facebook o skicka ett mail till: Sofia.hedman@hushallningssallskapet.se om du vill delta ,🐝🌻

Den 22 Maj öppnas vår fantastiska visningskupa som finns på Harplinge lantmän, där du kan kika in i honungsbinas egna verkstad. Mellan 11-13 finns vi på plats och berättar mer! Kolla in Pollinera Sverige för mer buzzzande aktiviteter runt om i landet!! 🌼🐝🐞🦋🌻🦋🐝🐝